Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Agroturystyka POD KOGUTEM

Adres obiektu Wrzosowo 44, 72-400 Dziwnówek
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 10 opinii
4.7
Wyposażenie 4.5
Czystość 4.7
Wyżywienie 4.6
Lokalizacja 4.5
Obsługa 4.9
Zgodność z ofertą 4.8
Jakość do ceny 4.8
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 17

 
 

Iwona
Dodano: 2017-09-17
Pobyt od: 2017-09-15 do 2017-09-17 IP: xx.254.129.203
 
 
    

Agroturystyka pod kogutem to wspaniałe miejsce. Byliśmy z dziecmi 2 i 5 lat. Duży plac zabaw trampolina i salka zabaw-dzieci się nie nudzily ani minuty. DUŻO przestrzeni,piękne okolice na spacery do Dziwnówka i plaży kilka minut samochodem lub dłuższy spacer. Jedzenie bardzo dobre obsluga i czystość bez zastrzeżeń. Wyposażenie pokoi bardzo dobre dużo miejsca mały aneks kuchenny naczynia mikrofala lodówka w pokojach ręczniki. Jazda konna na wysokim poziomie z instruktorem. Ceny raczej niewysokie. Wspaniałe miejsce dla rodzin z dziećmi bywały na wyjazdach kilka razy do roku i to chyba pierwsze miejsce które jest po prostu idealne. Dziękuję gospodarzom za wspaniały weekend.


 
 

Agata
Dodano: 2017-05-15
Pobyt od: 2017-04-28 do 2017-05-03 IP: xx.236.32.244
 
 
   

Bardzo polecam agroturystykę "Pod Kogutem". Niedawno byłam już po raz drugi i na pewno wrócę jeszcze nie raz. Obsługa bardzo sympatyczna, pyszne jedzenie i profesjonalna nauka jazdy konnej. Czego chcieć więcej ? :) Szczerze polecam!


 
 

A.A. Cieszyńscy
Dodano: 2017-05-11
Pobyt od: 2017-05-01 do 2017-05-03 IP: xxx.47.98.172
 
 
 

W pensjonacie " Pod Kogutem "byliśmy sami i rodzinnie kilkakrotnie. Tegoroczny długi weekend majowy spędziliśmy z wnuczkami, które od roku jeżdżą na koniach (zaczęły właśnie we Wrzosowie). Dziewczynki były zachwycone, my też. Instruktorki urocze, p. Irina to prawdziwa profesjonalistka, właściciele cały czas czuwają, widać niezwykłą dbałość o bezpieczeństwo. Wokół piękne tereny, nad Bałtyk można spacerkiem, albo rowerem, zalew widać z okien. Stołówka na miejscu i p. Beata tak mobilna, że można ustalać godziny posiłków (oczywiście w określonych granicach). Nasze wnuczki już cieszą się na kolejny wyjazd.


 
 

Kamila Gabrysia Dominik
Dodano: 2017-02-15
Pobyt od: 2017-02-13 do 2017-02-15 IP: xx.105.121.107
 
 
    

Wszystko co dobre szybko się kończy...ale my tu jeszcze powrócimy:) Tęczową aurę tego miejsca tworzą rzecz jasna konie...ale także osoby, które wkładają wiele serca, i te które mieliśmy przyjemność poznać. Instruktorka Irina-pierwsza klasa! Kobieto dzięki Tobie poznałam co to jest w ogóle jazda! mam więcej siły dzięki temu:) Lenka ma niesamowite podejście do dzieci-Gabrysia pozdrawia:) i właściciele bardzo sympatyczni, komunikatywni, jesteście motorem tego miejsca i widać, że silnik pracuje! co do noclegu-nic dodać nic ująć. Dominik nie narzekał a to chłop wymagający jest:)


 
 

ewelina z dzieciakami
Dodano: 2017-02-12
Pobyt od: 2017-02-09 do 2017-02-12 IP: xx.53.153.6
 
 
    

Właśnie w dniu dzisiaejszym wróciłam z tego pensjonatu.Gorąco wszystkim polecam , obsługa jak i właściciele bardzo miłi , konie kochane , apartamenty jak na ośrodek agroturystyczny super.Napewno tam wrócimy i to nie raz -a opinie niektórych osób (negatywne) to nieporozumienie .TRzeba odróżnić pensjonat agroturystyczny od hotelu 5 *.GORĄCO POLECAMY!!!!Pozdrawiamy Pania trenerke i Pania Beatę (nastepnym razem prosimy o więcej takiej dobrej jajecznicy)


 
 

gosc
Dodano: 2016-08-28
Pobyt od: 2016-07-30 do 2016-08-07 IP: xx.195.244.154
 
 
 

Miejsce bardzo fajne dla dzieci. Mila pani recepcjonistka. Niestety wszystko psuja obiady. Poprostu zenada... Nie dosc ze dziecinne porcje to sa robione najtanszym kosztem z najtanszych dostepnych produktow... Wszystkie zupy gotowane na chemii bez smaku i zapachu . W wazie rosolu na 4 osoby pol marchewki do tego rozgotowany makaron ktory zostal z wczorajszego dnia ze spagetti ( o ile to tak mozna nazwac) W jarzynowej mrozonki (w pelni sezonu) i makaron zeby wiadomo jakos zagescic. Drugie dania jeszcze gorsze. na 7 dni raz byl schabowy i raz sztuka miesa ktore akurat dalo sie zjesc. Przez 3 dni kroluje mielone pod postacia ohydnego spagetti pulpetow z wody bez jakichkolwiek przypraw z lyzeczka sosu pomidorowego i smazonych kotletow. Dobila nas niedziela na ktorej osoba dorosla dostaje POL udka z kurczaka. Bedac nad morzem nie dostac chociaz raz miejscowej ryby? Czy to az tak duzo kosztuje??? Podsumowujac wyzywienie nie ma nic wspolnego z agroturystyka.. Polecam osrodek ale w zadnym wypadku w opcji z obiadami!!!!


 
 

tadek z gorzowa wlkp
Dodano: 2016-01-12
Pobyt od: 2015-08-19 do 2015-08-29 IP: xxx.33.250.232
 
 
    

pobyt w porzadku obsluga tez.mili ludzie.polecam.


 
 

:)
Dodano: 2014-08-05
Pobyt od: 2014-07-24 do 2014-08-03 IP: xx.11.238.92
 
 
    

Fantastyczne miejsce! Dla osób ceniących sobie spokój i bliskość natury, z dala od zgiełku, hałasu typowych polskich kurortów nadmorskich. Polecam


 
 

Dorota Czajka
Dodano: 2014-07-20
Pobyt od: 2014-07-12 do 2014-07-19 IP: xx.89.174.78
 
 
  

To miejsce jest cudowne !!! W tym roku gościliśmy u p.Hopek i jesteśmy bardzo zadowoleni ze wszystkiego. Polcemay !!!


 
 

Jacek z rodziną z Gorzowa
Dodano: 2014-06-21
Pobyt od: 2014-06-18 do 2014-06-21
 
 
    

Polecamy miejsce dla wszystkich lubiących zarówno czynny jak i bierny wypoczynek. Atrakcje dla dzieci i dorosłych, wyżywienie na miejscu. Dodatkowo frajda dla miłośników jazdy konnej - obiekt położony przy stadninie koni. Całość stanowi bardzo duży teren, jest wygodnie i miło. Fajny widok na zalew. Tu chce się wracać. Szczerze polecamy.


Opinie 1-10 z 17

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie